Våra Tv kanaler

Här ser ni en översikt samt information om kanalerna vi har att erbjuda er

Aljazeera
Aljazeera

Al-Jazira är ett arabiskt tv-bolag.

Aljazeera Arabic
Aljazeera Arabic

Arabiskspråkig nyhetskanal med internationella nyheter, dygnet runt. Kanalen ger dig en bred regional och global nyhetsbevakning, fördjupade reportage, analyser och debatter.

Animal Planet
Animal Planet

Djur- och naturfilmer samt dokumentärer och faktaserier för hela familjen. Fokus på barnvänliga program under den tidiga kvällen.

Axess TV HD
Axess TV HD

Axess TV sänder sju dagar i veckan och visar program som berör samhällsfrågor, kultur och vetenskap.

Barnkanalen
Barnkanalen

SVT Barnkanalen är en av Sveriges Televisions tv-kanaler. Här finns roliga, spännande och lärorika barnprogram för små och stora barn.

BBC News
BBC News

Direktsända internationella nyheter med europeisk tyngdpunkt varvat med reportage och dokumentärer från anrika BBC

Canal 24 Horas
Canal 24 Horas

Spansk nyhetskanal med spanska och internationella nyheter, ekonomi, europanyheter, väder, konst- och kulturprogram samt sport.

Cartoon Network
Cartoon Network

Barnkanalen som är hem till några av världens mest älskade tecknade program, såsom Ben 10, Gumball och Emmy-vinnaren Äventyrsdags.
Skoj, äventyr och underhållning
Alla program på svenska
Sänds dygnet runt

Cartoonito
Cartoonito

Cartoonito vänder sig till barn mellan 2 – 6 år och uppmuntrar till skratt som bubblar över, som går utanför ramar, där värme, empati och inkludering är ledord.

* För att kunna välja Cartoonito bland 6 Favoriter måste Cartoon Network ingå.

CBS Reality
CBS Reality

Engelskspråkig dokumentär- och underhållningskanal som visar hjältemodiga räddningsaktioner, rafflande reportage och fängslande dramer från verkligheten.

CNN
CNN

CNN är den högst rankade nyhetskanalen i Norden och resten av Europa, Mellanöstern och Afrika, den asiatiska regionen och Latinamerika.

Discovery Channel
Discovery Channel

Här sänds dokumentärer och reality-serier om enorma byggprojekt, bilar, maskiner, naturkatastrofer och kriminalteknik.

Discovery ID
Discovery ID

Investigation Discovery är kanalen för alla som älskar äkta brottsmysterier.

Discovery ID som kanalen kallas berättar om sanna mysterier, följer djuplodande brottsutredningar och låter oss tittare komma närmare hjärtskärande fall.

Discovery Science
Discovery Science

Här sänds program om allt från rymdteknik och biologi till populärvetenskap och praktisk forskning.

Disney Channel
Disney Channel

Disney Channel är tv-kanalen för barn mellan 3-14 år men passar även hela familjen. Kanalen visar tecknade barnprogram och underhållande TV-serier som handlar om familjerelationer, skola och vänskap. Här får du även de bästa Disneyklassikerna med favoriter som Lejonkungen, DuckTales och Bilar samt barnens TV-favoriter som Soy Luna, Descendants 2 och den populära TV-serien Trassel. Disney Channel producerar även egna Nordiska produktioner med musik, kända programledare och Disney Channel stjärnor. Kanalen sänder 24 timmar om dygnet. Alla program är av hög kvalitet och dubbade eller textade till svenska. 

Disney Junior
Disney Junior

Disney Junior är tv-kanalen som riktar sig till de allra yngsta (2–6 år) och dig som förälder som vill ta del av Disneys berättelser och karaktärer, från de klassiska till de allra senaste. Kanalen kombinerar Disneys berättelser och omtyckta karaktärer med lekfullt lärande, från enkel matematik och språk till social förmåga och uppmuntran till en sund livsstil. I programutbudet finns bland annat nya tillskott som Pyjamashjältarna, Musse och Racergänget och Vampyrina, men även andra favoriter som Sofia den Första, Doktor McStuffins och Lejonvakten. Kanalen sänder varje dag kl. 05:00-23:00. Alla program är dubbade till svenska.


 * För att få Disney JR bland 6 Favoriter måste Disney Channel ingå

Disney XD
Disney XD

Disney XD är tv-kanalen för alla som gillar tecknat, action och humor men riktar sig främst till barn mellan 6-12 år. Här visas fartfylld underhållning i form av allt från tecknade superhjältar som Ultimate Spider-Man till roliga komedier med Phineas & Ferb eller Superskämtarna. Kanalen erbjuder även det bästa från Star Wars Rebels och Lego Star Wars – The Freemaker Adventures. Disney XD sänder dagligen mellan klockan 06:00 och 22:00. Alla program är dubbade till svenska eller textade på svenska.

** För att få Disney XD bland 6 Favoriter måste Disney Channel ingå.

DR 1
DR 1

Dansk rikskanal för hela familjen med nyheter serier, underhållning, barnprogram, långfilmer och sport.

DR 2
DR 2

Danmark Radios andra tv-kanal med bland annat nyheter, debatter, dokumentärer och kulturprogram.

Eurosport 1 HD
Eurosport 1 HD

Eurosport 1 direktsänder över 3 100 timmar sport varje år. VM, EM eller världscup, Grand Slam eller Grand Tour - Eurosport 1 är på plats för att ge dig den absolut bästa sportupplevelsen från över 100 sporter varje år. Däribland cykel, fotboll, motorsport, friidrott, tennis och vintersport.

Eurosport 2
Eurosport 2

Bland höjdpunkterna märks Bundesliga och EM-kvalet i fotboll, CHL, actionsport, cykel, basket, handboll, motorsport, tennis, snooker samt konståkning

Extreme Sport Channel
Extreme Sport Channel

Kanalen med äventyrssporter som snowboard, inlines, mountainbike och surfing

Fight Sports
Fight Sports

FIGHT SPORTS är vår nya sportkanal med världsberömda Championship Boxing, World Titel Championship Boxing, MMA, Championship Kickboxing och sporter som Sumo, Karate, Judo etc

God Channel
God Channel

GOD TV är en internationell religiös tv-kanal

History Channel
History Channel

History visar pogram av den moderna världen möter sina historiska rötter och originella män lever otroliga liv. History HD ger en underhållande och spännande inblick i en inspirerande värld, som är så mycket mer än bara historia.

Horse & Country
Horse & Country

Horse & Country TV är kanalen för de som älskar hästar och livsstilen runt omkring. Kanalen sänder exklusiva sportevenemang, nyheter och dokumentärer.

HRT
HRT

Kroatisk public service-kanal för hela familjen. Sänder underhållning, nyheter och faktaprogram.

***Vi kan inte leverera HRT till stadsnätet ITUX

Kanal 10
Kanal 10

Kanal 10 är en kristen svenskspråkig TV-kanal som ägs av Kristen TV i Sverige AB. Samtliga program som sänds på kanalen har ett kristet budskap. Kanalen har för avsikt att samtliga program som sänds antingen ska ha svenskt tal eller text

Kanal 11
Kanal 11

Kanal 11 är en svensk kanal som bjuder på färgsprakande och lättsamma program med fokus på underhållning, drama, långfilm och realityserier.

Kanal 5
Kanal 5

Kanal 5 erbjuder program så som av populära komedi- och dramaserier, starka sporträttigheter, film och en rad framgångsrika egenproduktioner.

Kanal 9
Kanal 9

Svensk kanal med fokus på underhållning och sport. Här sänds drama- och actionserier, filmer och dokumentärer, program om bilar och teknik samt sport i världsklass

Kunskapskanalen
Kunskapskanalen

Kunskapskanalen är ett alternativ för den nyfikna tittaren som söker efter fördjupande program. Reklamfri kanal med faktaprogram och dokumentärer om historia, kultur, vetenskap, natur och omvärld.

Mezzo
Mezzo

Mezzo är en franskspråkig satellit-TV kanal specialiserad på konst/klassisk musik, opera, balett, folkmusik, jazz och världsmusik.

MTV
MTV

Världens mest kända musik- och underhållningskanal.
Kombinerar musikvideor och liveframträdanden med underhållning kring musik, mode, politik, livsstil och trender.

MTV 00s
MTV 00s

MTV 00s bjuder på en härlig blandning av musik från 2000 -talet

MTV 80s
MTV 80s

MTV 80s bjuder på den bästa musiken från 80-talet. 

MTV 80s
MTV 80s
MTV Live HD
MTV Live HD

Musik och livespelningar från världens alla hörn

National Geographic Channel
National Geographic Channel

Naturprogram, dokumentärer och vetenskapsprogram. Fältexpeditioner, forskningsprojekt, djur och natur, arkeologi och mycket annat

National Geographic Wild
National Geographic Wild

Det som skiljer Wild från sin moderkanal National Geographic Channel är, bland annat, att den kommer ännu lite närmare djuren och naturen

Nickelodeon
Nickelodeon

Kanal för barn mellan 2–14 år som visar program med pedagogiskt innehåll i form av tecknade serier och komedier. För de minsta tittarna visas serier som lär barnen problemlösning och logiskt tänkande.

NRK 1
NRK 1

Norsk rikskanal för hela familjen som sänder nyheter, serier, underhållning, barnprogram, långfilmer och sport.

NRK 2
NRK 2

Norges andra kanal. Sänder nyheter, debatter, dokumentärer och kulturprogram - i HD-kvalitet.

Outdoor Channel
Outdoor Channel

Översatt från engelska-Outdoor Channel är en amerikansk betal-tv-kanal med fokus på naturen och erbjuder programmering som inkluderar jakt, fiske, västerländsk livsstil, terrängsport och äventyr.

RTK 1
RTK 1

RTK 1 är Kosovo-albansk public service-kanal som visar sport, underhållning och nyheter.

RTL
RTL

RTL är en bred och kommersiell tv-kanal från Tyskland. Kanalen sänder dygnet runt.

Sjuan
Sjuan

Sjuan är kanalen som erbjuder härlig avkoppling, med program som berör och engagerar. I Sjuan får du svenskproducerad reality och skarpare vinklad lifestyle inom skilda genrer, blandat med serier och filmer. Sjuan är kanalen med stort hjärta som bjuder på en skön stund i vardagen.

SVT 1 HD
SVT 1 HD

I SVT1 HD kan du se drama, nöje, sport och evenemang i högsta kvalitet. Kanalen har samma programtablå som SVT1.

SVT 2 HD
SVT 2 HD

I SVT2 HD kan du se drama, nöje, sport och evenemang i högsta kvalitet. Kanalen har samma programtablå som SVT2.

SVT1
SVT1

Sveriges första TV-kanal där du hittar programmen som många pratar om och som alla tittar på. Evenemang, drama, nöje, nyheter och sport.

SVT2
SVT2

SVT2 är en kanal som är fokuserad på nyheter, samhälle, sport, kultur och fakta. En kanal för tittare som vill följa med sin tid med världen som spelplats.

SVT24
SVT24

Kanalen med aktuella repriser på bästa sändningstid och nyheter för nattugglor. SVT24 sänder mellan 20.00 och 05.30. Övrig tid sänder Barnkanalen på samma kanalplats.

TLC
TLC

Här sänds en blandning av livsstilsprogram med fokus på ämnen som resor, mat, design, arkitektur samt internationell lyx och flärd.

TV 12
TV 12

TV12 är en bred underhållningskanal med utvalda humorfavoriter, klassiska filmer varje kväll och sport som berör. Humorprogrammen
sätter prägel på vardagstablån och filmerna i vår Tiobio är en höjdpunkt varje kväll året om. Dessutom följer vi mästerskap, landskamper och stora matcher i några av de mest engagerande svenska ligorna.

TV 2
TV 2

TV 2 är Norges populäraste kommersiella tv-kanal. Det är en bred kanal med underhållning, nyheter, sport, serier, drama, dokumentärer och film.

TV 4 Fakta
TV 4 Fakta

I Sveriges främsta dokumentärkanal, TV4 Fakta, ser du de starkaste dokumentärerna - om människoöden, vår samtid och vår historia. Här finns kriminalfallen, politiken och vardagens hjältar. Kanalen har vunnit en stor och trogen publik – inte minst genom sitt mänskliga och engagerande tilltal och sitt kraftfulla urval av internationella och svenska titlar.

TV 5
TV 5

Prisade och klassiska filmer, originalserier, franska livsstilsprogram med gastronomi, mode och resor, dokumentärer med historia och kultur, underhållning med talkshower, tävlingsprogram och musik samt internationella nyheter. Allt med en fransk touch!

TV2 Danmark
TV2 Danmark

Dansk rikskanal

TV4
TV4

Familjeunderhållning med nyskriven svensk dramatik, serier, spänning, sport och de senaste och nyheterna.

TV4 Film
TV4 Film

I TV4 Film finns noga utvalda långfilmer för familjens alla filmälskare. Moderna klassiker från flera decennier och Oscarsbelönade storfilmer blandas med smala kultfilmer, kärlek, spänning, skratt och tårar.

TV4 Guld
TV4 Guld

TV4 Guld visar serier som gått till historien, såväl kritikerfavoriter, klassiker som gamla godingar. I TV4 Guld sänds TV-serierna det pratades om dagen efter. Här hittar man allt som var bättre förr, kort och gott, hela TV-historien i en och samma kanal.

TV4 HD
TV4 HD

Samma kanal som huvudkanalen TV 4 men sänder i HD kvalite

TVE
TVE

Spansk rikskanal med barnprogram, nyheter, musik, film och serier. Radiokanalen RNE Radio 1 ingår.

YLE TV1
YLE TV1

Yle TV1 är Finlands största tv-kanal som ägs av den finländska rundradion. Kanalen erbjuder publiken nyheter, sport, underhållning samt skol-tv-program på finska

YLE TV2
YLE TV2

Yle TV2 är en finsk tv-kanal som erbjuder public serviceprogram. Kanalens programtyngdpunkter är barn- och ungdomsprogram, sportevenemang och musikunderhållning