E-box - Aldrig utan dina TV-favoriter!

Med vår E-Box så har du de TV-kanaler du vill, där du vill. Inga krångliga appar eller separata abbonnemang. Du betalar din månadsavgift och kan när som helst under avtalsperioden utöka ditt utbud med fler kanaler.

Funkar överallt!

Så länge det finns en internetuppkoppling kan du använda E-box. Ta med den på resan utomlands, i husvagnen eller varför inte ut på sjön. Du är aldrig utan dina favoritkanaler.
Så här enkelt kopplar du in din E-box - Ladda ner manual

Unika kanaler och kanalpaket bara till E-box

Med E-box finns det både kanaler och kanalpaket som du bara kan få med denna TV-box. Exempelvis får du med tre Viasat-kanaler i Big Package som är unikt för E-box. Vi erbjuder även extra språkspecifika kanaler. Läs mer nedan och välj just dina favoriter.

Teckna 24 månaders avtal och få boxen gratis

Vid tecknande av 24-månaders avtal med månadskostnad på minst 99 kr får du boxen helt utan extra kostnad. Ordinarie pris är 995 kr.

OBS! 99 kr frakt tillkommer på varje beställning

Tvillingabonnemnag kostar detta 39:-/månaden

Välj kanalpaket

Så här enkelt är det!

Det enda du behöver göra är att koppla in boxen till din TV med den medföljande HDMI-kabeln. Enkel installation där du ansluter till ditt trådlösa nätverk. Om du vill kan du även ansluta med CAT6-kabel till ditt nätverk. CAT6-kabel ingår ej men kan beställas på svarstalongen.

Välj vilket utbud av TV-kanaler du önskar. Du kan välja stora kanalpaket och toppa med special-kanaler.

Eller så plockar du dina 6 favoriter.  Det enda du behöver är en TV med HDMI-ingång samt tillgång till nätverk.**

**(Minst 10 Mbit/s rekommenderas.)