Driftinformation

Här publicerar vi löpande information om både driftstörningar och planerade avbrott. Läs gärna Frågor och Svar där det finns matnyttig information om vad du kan göra på egen hand när någon av tjänsterna slutat att fungera. Kontakta oss om du har några andra frågor.

Driftstörningar
Just nu har vi inga registrerade driftstörningar.
Planerade driftavbrott
2 december, kl 00.00 - 06.00 |
Planerat arbete - Göteborg
Uppgradering av mjukvara kommer att leda till att tjänsterna störs under arbetets gång. Detta drabbar kunder på Krabbelyckan och Åslyckevägen i Göteborg.
1 december, kl 00.00 - 06.00 |
Planerat arbete - Varberg Energi
Varberg Energi kommer att utföra uppgradering av nätet, vilket kan resultera i kortare störningar under arbetets gång. Detta drabbar kunder med en fiberanslutning via Varberg Energi.
30 november, kl 04.00 - 07.00 |
Planerat avbrott - Frillesås, Åsa och Lannekulla
Ett arbete kommer att leda till att tjänsterna störs under arbetets gång. Detta drabbar kunder i Frillesås, Åsa och Lannekulla.
30 november, kl 02.00 - 03.00 |
Planerat arbete - Borås Splitvision
Borås Splitvision kommer att utföra uppgradering av nätet, vilket kan resultera i kortare störningar under arbetets gång. Detta drabbar kunder i Sjöbo, Norrby, Tullen, Hestra, Byttorp, Parkstaden, Alideberg, Tosseryd, Knalleland och Norrmalm.
29 november, kl 22.00 - 30 november, kl 06.00 |
Planerat arbete - Göteborg
Ett fiberarbete kommer att leda till att tjänsterna störs under arbetets gång. Detta drabbar kunder på Fjäderharvsgatan och Länkharvsgatan.