13 april 2023

Ändringar kanalpaket 17 april

Den 17 april försvinner BBC BRIT och BBC Earth från svensk tv och således våra kanalpaket. Bakom ändringarna står BBC Studios.

 

Big Package

Eftersom BBC Studios har valt att inte längre erbjuda tv-kanalerna BBC Earth och BBC BRIT försvinner kanalerna från Big Package. Kanalpaketets utformning kommer i övrigt inte att förändras.

 

6 Favoriter

BBC Earth och BBC BRIT försvinner även som valmöjligheter från kanalpaketet 6 Favoriter.

Om du inte har någon av kanalerna som vald favoritkanal behöver du inte göra någonting. Om du har någon av BBC BRIT eller BBC Earth som favoritkanal i dag behöver du välja ersättningskanaler. Gör det genom att beställa dina kanal(er) via beställningssidan för 6 Favoriter.

OBS: Det är viktigt att du anger samma kunduppgifter som abonnemanget är tecknat på, så att vi kan koppla din beställning av ersättningskanaler till ditt nuvarande abonnemang.

 

BBC Package

BBC BRIT och BBC Earth försvinner från BBC Package och paketet ersätts av paketet BBC-paketet som levereras via Junet. Kanalerna ersätts av den nya kanalen BBC Nordic

BBC Nordic kommer att samla och ersätta det allra bästa från BBC BRIT och BBC Earth och erbjuda originalserier som QI, The Graham Norton Show och Life Below Zero som tidigare sänts på BBC BRIT och BBC. Det kommer i ett fint sällskap av nya program som exempelvis The Great British Bake Off, Louis Theroux Interviews och tredje säsongen av naturprogrammet Serengeti.

I kanalpaketet finns även kanalen BBC News (tidigare BBC World News).

DELA: Dela på Facebook Dela på Google+ Dela på Twitter Dela på LinkedIn