12 oktober 2020

Bergs drömkåk på Kanal 5

I den första säsongen av Bergs drömkåk fick vi se Carina och Erik Berg falla pladask för ett idylliskt hus på en drömmig skärgårdsö. Men huset visade sig vara ett ruckel med hål i väggarna och saknade både vatten och toalett. De något skräckslagna husägarna kavlade dock upp ärmarna och påbörjade renoveringen av sin alldeles egna oas och drömkåk. Sedan dess har Carina och Erik fått blodad tand och är nu tillbaka med en helt ny säsong av tittarsuccén.

I säsong två hugger de glada i hågen tag i nya projekt på den älskade skärgårdsön. De smider planer för sjöstugan, trädgården och ett par fallfärdiga bodar. Till sin hjälp har de återigen byggledaren Andreas Gamma, så vad kan egentligen gå fel? Den här gången har makarna Berg dessutom med sig en ny liten familjemedlem som ska få bekanta sig med drömkåken.

- Det känns så underbart roligt att få bjuda in till ytterligare en säsong av denna ibland helt omöjliga renoveringsresa. Det blir lika mycket skratt som svordomar. Och en och annan hammare rätt på tummen. I år är det ännu mer som ska göras. Tre hus och en fullständigt misshandlad jätteträdgård. Och allt det ska vi klara av med ett spädbarn på armen. Tur att vi har storhetsvansinne!, säger Carina och Erik Berg.

Säsong två av Bergs drömkåk har premiär på Dplay tisdag den 13 oktober (avsnitt 1-2) samt visas på Kanal 5 med start tisdag 27 oktober.

 
 
DELA: Dela på Facebook Dela på Google+ Dela på Twitter Dela på LinkedIn