Driftinformation

Här publicerar vi löpande information om både driftstörningar och planerade avbrott. Läs gärna Frågor och Svar där det finns matnyttig information om vad du kan göra på egen hand när någon av tjänsterna slutat att fungera. Kontakta oss om du har några andra frågor.

Driftstörningar
Just nu har vi inga registrerade driftstörningar.
Planerade driftavbrott
3 december, kl 05.30 - 06.30 |
Planerat avbrott - Göteborg och Hisings Backa
En uppgradering i fibernätet kommer att leda till att tjänsterna störs under arbetets gång. Detta drabbar kunder i Göteborg och Hisings Backa.
27 november, kl 05.30 - 06.30 |
Planerat avbrott - Göteborg och Angered
En uppgradering i fibernätet kommer att leda till att tjänsterna störs under arbetets gång. Detta drabbar kunder i Göteborg och Angered.
26 november, kl 05.30 - 06.30 |
Planerat avbrott - Göteborg, Angered och Hisings Backa
En uppgradering i fibernätet kommer att leda till att tjänsterna störs under arbetets gång. Detta drabbar kunder i Göteborg, Angered och Hisings Backa.
25 november, kl 05.30 - 06.30 |
Planerat avbrott - Göteborg, Lerum och Torslanda
En uppgradering i fibernätet kommer att leda till att tjänsterna störs under arbetets gång. Detta drabbar kunder i Göteborg, Lerum och Torslanda.
21 november, kl 05.30 - 06.30 |
Planerat avbrott - Göteborg och Västra Frölunda
En uppgradering i fibernätet kommer att leda till att tjänsterna störs under arbetets gång. Detta drabbar kunder i Västra Frölunda, Göteborg och Askim.
21 november, kl 05.30 - 06.30 |
Planerat avbrott - Göteborg och Alafors
En uppgradering i fibernätet kommer att leda till att tjänsterna störs under arbetets gång. Detta drabbar kunder i Göteborg och Alafors.